Skip to content Skip to footer

SUP-tours

 • SUP Spiere-Helkijn
  35,00
  Waardering 0 uit 5

  Wanneer je deelneemt aan de SUPtour te Spiere-Helkijn gaan we eerst suppen op het Spierekanaal. Het Spierekanaal is een zeer rustig kanaal waar er niet veel boten varen. Afhankelijk van de omstandigheden gebeurd het soms dat we even op de Schelde varen.

 • 35,00
  Waardering 0 uit 5

  SUPPEN in Sint-Martens-Latem is zalig! Je kan tijdens het suppen op de Leie genieten van de prachtige natuur dat Sint-Martens-Latem te beiden heeft!

 • 35,00
  Waardering 0 uit 5

  Tijdens de SUPtour in Kortrijk suppen we rond het Buda-eiland, passeren we aan de verlaagde Leieboorden en suppen we onder de Broeltorens. Na deze tour zal verwonderd zijn welke leuke bezienswaardigheden deze Guldensporenstad te bieden heeft.

 • 35,00
  Waardering 0 uit 5

  Kies je voor een SUPtour aan ‘t Spaans Tolhuis, dan staat dit gelijk aan een rustige, mooie natuur. Langs dit stuk van het kanaal Gent-Oostende rijden er nagenoeg geen auto’s wat het suppen nog aangenamer maakt. De perfecte route om tot rust te komen en te genieten van de omgeving. Geniet na het suppen nog van een drankje in ’t Spaans Tolhuis, een gezellige zomerbar aan het water.

 • 35,00
  Waardering 0 uit 5

  Op zoek naar meer avontuur tijdens een SUPtour, ga dan voor is de route aan VZW De Boot. We starten op het kanaal Ieper-Ijzer die uitmondt in een smallere zijweg. In deze zijweg ben je één met de natuur (soms letterlijk). Hoe verder we gaan, hoe avontuurlijker het wordt. Je zal af en toe moeten uitwijken voor een tak die in het water ligt, bukken voor overhangende takken of om onder een brug te varen. Even uitblazen na de SUPtour? Dat kan met een hapje en een drankje op de boot van VZW De Boot.