Skip to content Skip to footer

SUP-tours

 • 30,00
  Waardering 0 uit 5

  Tijdens de SUPtour in Kortrijk suppen we rond het Buda-eiland, passeren we aan de verlaagde Leieboorden en suppen we onder de Broeltorens. Na het deelnemen aan deze tour, zal je Kortrijk nog een mooiere stad vinden.

 • 30,00
  Waardering 0 uit 5

  Kies je voor een SUP-tour aan ‘t Spaans Tolhuis, dan staat dit gelijk aan een rustige, mooie natuur. Langs dit stuk van het kanaal Gent-Oostende rijden er weinig auto’s wat het suppen nog aangenamer maakt. De perfecte route om tot rust te komen en te genieten van de omgeving. Na het suppen kan je iets drinken in ’t Spaans Tolhuis, een gezellige zomerbar aan het water.

 • 30,00
  Waardering 0 uit 5

  Wil je meer avontuur tijdens een SUP-tour dan is de route aan VZW De Boot helemaal jouw ding. We starten op het Ieperlee kanaal die uitmondt in een smallere zijweg. In deze zijweg ben je één met de natuur (soms letterlijk). Hoe verder we gaan, hoe avontuurlijker het wordt. Je zal af en toe moeten uitwijken voor een tak die in het water ligt, bukken voor overhangende takken of om onder een brug te varen. Even uitblazen na de SUP-tour? Dat kan met een hapje en een drankje op de boot van VZW De Boot.

 • 30,00
  Waardering 0 uit 5

  Zoals iedereen weet, is Gent een prachtige stad met mooie architectuur. De ideale plaats om nieuwe leuke herinneringen te maken in hartje Gent. Afhankelijk van de tour die je kiest, gaan we langs de bibliotheek van Gent, in een tunnel met mooie schilderijen, passeren we langs de Korenmarkt/Graslei en het Gravesteen. Doordat we op het water staan, zie je alles vanuit een ander perspectief. Dit alles zorgt voor een echt WAUW-effect.

 • 30,00
  Waardering 0 uit 5

  In Oudenburg start onze SUP-tour aan ’t Vielootje. We suppen op het kanaal Plassendale-Nieuwpoort. Dit kanaal werd aangelegd tijdens de tachtigjarige oorlog en kreeg vroeger ook de naam “de nieuwe riviere’’. Het water ligt bijna even hoog dan de omgeving waardoor je een uniek zicht hebt op de prachtige gebouwen en natuur. Na de SUP-tour kan je iets drinken in ’t Vielootje, één van de uniekste cafés te vinden in België.