Skip to content Skip to footer

Over ons

In 2019 werd Amanzie opgericht door Sten De Lille, met als doel iedereen een fantastische ervaring op het water te geven.

Sten begon op zijn achtste met zeilen, dan windsurfen waarna hij in 2013 is begonnen met suppen. Vanaf zijn 15e levensjaar begon Sten als windsurfmonitor, ondertussen heeft hij al meer dan 15 jaar ervaring in het aanleren van watersporten.
Naast een fantastische belevenis, streeft Amanzie naar het correct aanleren van stand up paddle boarden en je grenzen in een veilige omgeving te verleggen. We leren je alles zodat je daarna veilig en alleen het water op kan.

Suppen is een relatief makkelijke sport maar er komt toch heel wat techniek bij kijken, een techniek die voor veel mensen vrijwel onbekend is. Eenmaal je deze techniek onder de knie hebt wordt het alleen maar leuker.

Techniek is één ding, maar je amuseren staat op de bovenste plaatst. Met deze gedachte in het achterhoofd begeleiden we jullie op een leuke, aangename manier.

Wil je liever op je gemak suppen waar we minder de nadruk leggen op de correcte techniek? Dan raden we je aan om deel te nemen aan een SUP tour. Hier ligt de focus meer op de beleving op het water zelf zonder al te diep in te gaan op de correcte technieken. Tijdens deze tours is er meer ruimte om je eens te laten gaan door bijvoorbeeld je gezelschap in het water te duwen.

Wil je liever je techniek oefenen? Dan schrijf je je best in voor onze sup lessen aan de Polderwind. Tijdens deze lessen geven we kleine oefeningen om je techniek bij te schaven of voor beginners, de juiste techniek aan te leren. De opdrachten worden aangepast aan jouw niveau.

NIEUW bij ons in het gamma, SUP polo, een leuke activiteit waar samenwerken centraal staat. In dit spel gaat jouw team de strijd aan tegen het andere team. Wie de meeste punten kan scoren, wint! Ideaal als teambuilding, verjaardagsfeest, bachelor party …

Zoals je ziet biedt Amanzie een uitgebreid gamma aan, er is voor elk wat wils.

Helemaal klaar om deel te nemen aan één van onze activiteiten? Neem contact met ons op via onze website en wij helpen je met veel plezier verder!